Maatwerk

Dingemans machines is ook dé specialist op het gebied van maatwerk in techniek. Elke machine is een stuk perfectie en speciaal toegesneden op uw gebruik. Perfectie waar Dingemans zijn naam graag aan wil verbinden.

Glastuinbouw vormde ooit de basis van de technische toepassingen waar Dingemans machines oplossingen aanbood die verder gingen dan de meeste standaard oplossingen.
Daarnaast is er lokaal al diverse malen beroep op ons gedaan door o/a Staatsbosbeheer voor het op maat maken van oversteek bruggen en wildroosters.

Al onze maatwerk machines worden eerst d.m.v. een modern tekenprogramma op papier gezet. De veiligheid van u en uw machine staan bij ons in een hoog vaandel.
Het productie proces wordt gestart zodra alle werkplaatstekeningen en schema’s gereed en akkoord zijn bevonden. In onze constructie afdeling worden de meeste onderdelen van de maatwerk machine gefabriceerd. Hiervoor hebben wij de beschikking over een eigen constructie machines, als zagen, draaien, plaat bewerken en het lassen van mig/mag, autogeen, elektrode voor onderweg en RVS lassen behoord tot de mogelijkheden.
Het behandelen en galvaniseren of poeder coaten van een constructie besteden wij uit.

Degelijkheid en betrouwbaarheid met een zeer hoge kwaliteitsnorm, dat is waar Dingemans Machines voor staat! Innovatie en ouderwets vakmanschap dat Dingemans machines!